Indlæser Begivenheder

Foredrag med Maria Pinderup Langbak

Hvad er en spirituel læge?
Hvad har spiritualitet og sundhed med hinanden at gøre?
Hvordan påvirker tanker og følelser den fysiske krop?

Måske du har gået med de samme spørgsmål bevidst eller ubevidst.

Du har måske også været udfordret på dit helbred og forsøgt med kostændringer, mere bevægelse og dyre tilskud, men er alligevel ikke nået i mål. Du har nemlig endnu ikke har fået øje på den vigtigste faktor – dit sind og om du lever et liv i overensstemmelse med din allerinderste kerne. Din sjæl.

I foredraget fortæller Maria om, hvorfor du ikke længere kan ignorere sammenhængen mellem krop, sind og sjæl. Hun kobler spiritualitet med naturvidenskab, og ud ad det kommer en række smukke betragtninger. Om livet i alle sine afskygninger.

Maria garanterer, at du går hjem med en masse inspiration og værktøjer til at lave et grundigt eftersyn af dit liv på alle planer.

I foredraget er indvævet sange skrevet af Maria og Marie Zabel i fællesskab. De fremføres akustisk af Marie Zabel undervejs. Budskaberne understøtter på smukkeste vis foredragets pointer.

Velkommen til et foredrag skrevet og kommunikeret direkte fra hjertet.

Om indlægsholderen

Maria Pinderup Langbak, spirituel holistisk arbejdende læge.

Maria har en baggrund som speciallæge i almen medicin, akupunktør og heilpraktiker. Derved har hun tilegnet sig en bred vifte af kompetencer, som hun på bedste vis forsøger at integrere til gavn for de mennesker, som søger hendes hjælp.

Marias ambition er at være brobygger mellem det konventionelle system og de mere komplementære behandlingsformer. Begge har uden tvivl deres berettigelse og anvendt korrekt kan man opnå fantastiske resultater.

Hun er drevet af at inspirere folk til at tage ansvar for deres eget liv. På alle planer. Herved opnås et sundt, balanceret og meningsfyldt liv.

I hjertet af Århus driver Maria en privat lægeklinik under navnet Naturlægen.com. Ligeledes er hun skribent på Naturli bladet, holder foredrag, workshops og meget mere.

Billetpris: 100 medlemmer / 150 ikke-medlemmer

Billet, klik her >>> Sundhed set med en spirituel læges øjne