Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ansigtsreflexologi

Kursus hos Holistisk Akademi 5-7. november 2021:

Ansigtsreflexologi:

Kursus i ansigtsreflexologi tilbydes hos Holistisk Akademi,
Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg.

Dato: Fredag d. 5. november til og med d. 7. november fra kl. 9:00 til 16:00.
Underviser: Inger Lis Tvistholm

Ansigtsreflexologi, også kaldet ansigtszoneterapi er en særdeles blid, dybtgående og yderst afslappende behandling, som virker meget afbalancerende for både krop og psyke. Den afslapper musklerne i hele kroppen, forbedrer fordøjelsen og aktiverer kroppens selvhelbredende processer. Ved stimulering af forskellige punkter og zoner i ansigtet sendes impulser via centralnervesystemet til hjernen og videre til kroppens organer.
På kurset vil der blive undervist på en jordnær og omsættelig måde, så alle kan være med, og kompendiet I får udleveret er let tilgængelig med udførlige skitser der viser, hvor de forskellige zoner og punkter ligger.

På kurset lærer du at behandle de forskellige zoner og punkter i ansigtet. Vi kommer også omkring skyggesider og projektioner, æterlegemets betydning, de fem elementer, urter og homøopatiske lægemidler til afbalancering af de fem elementer, mælkesyrebakterier og vitaminer.
Kurset henvender sig til alle, der har lyst til at lære at give ansigtszoneterapi, hvad enten det er på hjemmefronten eller mere professionelt.

21 timer – 21 RAB point.
Der udleveres kursusbevis efter endt kursus.

Pris: 3600.- – Max 8 deltager
Tilmelding: E-mail: info@tvistholm-lotusstjerne.dk eller Tlf: 20121524.

Der serveres te, frugt, snacks og lidt sødt i pauserne.