Indlæser Begivenheder

Vejen hjem i din kraft

En aften, hvor Iben og Zelinna tager dig med på en dyb indre rejse med shamantrommer, earthgong, og storytelling. En rejse ind i din kraft, din essens og din sandhed. Den du er, når du tør stå i din kraft og dit lys. Den du er når du åbner hjertet og lader dig guide fra din sjæl❤️

Aftenen starter med en trommerejse med shamantromme, earthgong og andre shamanistiske redskaber. Du bliver guided ind i din kraft og mærker urkraften, forbundetheden med moder jord, livskraften og den dybe indre ro, som lydene og vibrationerne skaber. De healer dig helt ind på celleplan og hjælper med at transformere gamle mønstre, begrænsninger, stress og frygt, så du sættes fri til at være dig.

Efter trommerejsen tager Iben dig med på en magisk rejse ind i fortællingens verden. En fortælling der handler om kærlighedens ofte indviklede veje. Kærligheden der kalder på dit mod og din styrke til at se, ikke kun din frygt i øjnene, men også din stolthed, din sårbarhed og din vedholdenhed.

Efter fortællingen vil vi se nærmere på nogle af de billeder, følelser og stemninger, historien har sat fokus på.

Afslutningsvis vil Iben lave en kort lydhealing med tromme og intuitiv sang.

Vi glæder os til at dele denne rejse med dig❤️

Om Iben

Jeg er Iben. Efter 20 dejlige, berigende og altopslugende år på en Steinerskole som hhv. lærer og leder fortalte både min krop og min sjæl mig, at det var tid til forandring. Nye døre stod klar til at åbnes, nye stier skulle betrædes. Flere års sygemelding med alvorlig stress ledte mig ud i naturen, og her fandt jeg vejen hjem til mig selv. Mine tanker, min puls, mit nervesystem, min sjæl fandt ro, langsommelighed og væren. Men jeg genfandt også min naturgivne forbundenhed med alt levende omkring mig. Træerne, planterne, dyrene, fuglene, vinden, ilden åbnede sig og lod mig mærke vores samhørighed og vores mulighed for at samarbejde og hjælpe hinanden.

Om Zelinna

Efter mange år i hotel- og restaurationsbranchen, førte livet mig en anden vej, hvor lyd, healing, det spirituelle og guddommelige tog mere og mere plads i hverdagen. En spændende og udfordrende rejse hjem i mig selv, hjem i min kraft, at turde være mig med alt det, som jeg indeholder og at gå i livet med lys og kærlighed. En rejse som fortsætter dybere og dybere ind i mit indre. For mig handler udviklingens vej om frisættelse, indre kraft og balance, og det er noget af det, som ligger mig dybt på sinde at formidle og vække i dig. At træde ind i friheden er at sætte dig selv fri af det, som begrænser din sjæl i at folde sig ud her på jorden. Frihed er at turde stå i din kraft og dit lys og være autentisk, som den du virkelig er og gå med hjertet som vejviser og følge din sjæls kald og jeg brænder rigtig meget for at hjælpe andre på vej.

Medbring venligst pude, tæppe yogamåtte eller meditationspude/stol, hvis du har en.

For booking af billet: Trommerejse med Iben & Zelinna