Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Livet i en jurt

– et opgør med mange m2 og læssevis af ting, vi aldrig har haft brug for .

Foredrag ved Iben og Karsten Munk

For 3 ½ år siden besluttede vi at leje vores hus ud og flytte i en jurt i kanten af skoven på vores grund. Ovenpå en periode med  sygdom, travlhed og stress var der et stort behov for at komme tættere på naturen. Finde tilbage til forbundenheden og visheden om, at vi og naturen er ét.

Vi flyttede fra et hus på mere end 200 m2 med mange rum til ét rundt rum på 50 m2.

Det satte gang i en vedvarende proces med at sortere og rydde ud i alle vores ting – møbler, bøger, køkkengrej, tøj, sko m.m., ting som blot var overflødige.

  • Hvad havde vi egentlig brug for af ting, for at have en velfungerende hverdag?
  • Hvilken betydning og værdi havde vores ting for os?
  • Hvordan kunne vi med vores livsstil tage vores del af ansvaret for en bæredygtig og klimavenlig måde at være i verden på, så de næste syv generationer også kunne have en grøn og levedygtig planet at bo på?

I sådan en proces vil der også være en stor chance for at komme i kontakt med de lidt større essentielle spørgsmål i livet.

  • Hvem er jeg?
  • Hvad ønsker jeg at bruge min tid, mine kræfter, mit liv på?
  • Lever jeg mit liv halvsovende ud fra gamle vaner og mønstre eller er jeg vågen og bevidst om de mange valg livet dagligt stiller os?

Sådanne spørgsmål kan være både skræmmende og konfronterende og vi mærker risikoen for at de kan få store konsekvenser for vores liv. Men oftest er der meget lidt at tabe og så uendeligt meget at vinde. Mange af os mærker længslen efter et mere harmonisk og glædesfyldt liv.

Dette kunne være et godt sted at begynde rejsen.

Vi vil fortælle om vores proces med dette og krydre det med historiefortælling, visualisering, tromme og sang.

For billet, klik her >>> Foredrag med Iben og Karsten Munk – Livet i en jurt